вівторок, 12 листопада 2013 р.

Всеукраїнський турнір юних економістів у Миколаєві. Сага Перша.

З 26 по 30 жовтня поки що 2013 року в місті корабелів Миколаєві пробіг (навіть пролетів) дев'ятий Всеукраїнський турнір юних економістів.
25 жовтня зранку, витерши сльози (не собі - нашим відправникам), ми почали рухатись до Миколаєва через Тернопіль. До Тернополя автобусом - надіялись, що за кілька годин сну на наших прекрасних дорогах відновим усі раніше втрачені сили.

Тернопіль зустрів нас чудовою (чогось навіть літньою) погодою, чим ми і скористались, відвідавши центр цього неповторного міста та міський величезний став (а не озеро, як дехто собі думає).

Зробили репетицію підкорення драбини Грицька Потьомкіна (в наших планах - відвідування Одеси) на тернопільських теренах.


По дорозі попили безплатної, але на диво смачної кави (акція), заодно проаналізували ефективність цього маркетингового ходу, оцінивши рівень СВБ кав'ярні.
Ну і, звичайно, познимкувались біля відомих предків та визначних місць

Послухали неординарну, але приємну музику вуличних виконавців,
 та поплентались до колії, використавши керівника замість в'ючного... транспорту.
На вокзалі знову окремі представники команди спробували освоїти суміжну професію моделі
Після фотосесії навантажились клунками з домашніми харчами (буде чим собак в Миколаєві годувати) і пішли штурмувати поїзд. У вагоні всі по черзі попрощались із рідною галицькою землею
та пішли боротись із рідними збудниками хвороб
Зранку нас чекав Миколаїв...
ДАЛІ БУДЕ



Немає коментарів:

Дописати коментар