середу, 13 листопада 2013 р.

Всеукраїнський турнір юних економістів у Миколаєві. Сага Третя.

Далеко десь загриміли гармати.
Чітко було чути кулеметні речитативи.
Юрій Яновський
27 жовтня, ранок.
Команда "Черлені пацьорки", виконавши самостійно придумані обряди (які - надзвичайний секрет команди) іде на перший бій із Цюрупинським "Батерфляєм" та Первомайським (Першотравневим себто) "Овердрафтом". Відбувшись лише легким переляком (від назв команд суперників), ми починаємо гру із ролі рецензента. Суперники були сильними, але нам вдалось видерти перемогу із 53,8 балами та максимальними 5 балами рейтингу. Гра проходила коректно, суперники з повагою ставились один до одного. Члени журі компетентно розставили акценти в питаннях.
Після ситного обіду дещо розслаблена команда опинилась у повному розумінні на передовій (другий чвертьфінал).

Зіграли ми цю гру із харківським "Золотим Запасом" та Конотопською гімназією. Як у цьому бої ми взяли максимальних 5 рейтингових балів, не зрозумів навіть і головний журі у цьому раунді пан Богдан Сторощук, доцент із Чернівців.
Що ж, перший день закінчився. Результат - за рейтингом максимально можливий. Але спочивати на лаврах рано, наступний день може все змінити, команду чекає ще одна напівдоспана в обіймах з підручниками ніч.

28 жовтня.
Третій чвертьфінальний бій. Граємо із харківською "Di vita" та маріупольським "Авангардом".
Ця гра - найкраща не тільки для нас в чвертьфіналах, а за думкою окремих членів журі (панна Єлизавета Вовченко) і найкраща з того, що вони за останніх два роки бачили.
Оцінений цей бій відповідно - наш доповідач Василь Стрипа - більшість 10 (максимальний бал), а його опонентша із "Di vita" Нонна Давідадзе - всі оцінки 10 (єдиний випадок за весь турнір)
Винен у нашому успіху все той же маркетинг, та нетиповий погляд на нього раціонального споживача Василя Стрипи (ну і усієї нашої команди). Закінчили ми цей бій із впевненою перемогою та 5 максимальними рейтинговими балами.
Після цього бою нам стало ясно, що для виходу у півфінал ми вже зробили усе і на останній чвертьфінальний бій пішли із почуття святого обов'язку та бажання якомога вище піднятись у турнірній таблиці. 
Останній бій для нас не був особливим - ми заробили своїх кревних 4 рейтингових бали.
За результатом відбіркових боїв ми вийшли на перше місце турнірної таблиці (19 рейтинг; 210,4 бали) але це ще нічого не значило - завтра чекав півфінал. І тільки один із півфінальної групи (а груп три)  виходить у фінал. Знову вечірня робота з джерелами знань. А джерел збільшилось - опрацювання матеріалів тих команд, хто далі не пройшов, але нам свої напрацювання урочисто передав (поклін "Альфі")
ДАЛІ БУДЕ.


Немає коментарів:

Дописати коментар