середу, 17 квітня 2013 р.

Про олімпіади, МАН і все інше

Ось і закінчились усі етапи Всеукраїнської олімпіади з основ економіки, та усі тури конкурсу-захисту МАН. Пора виставляти "на осуд громади" свої успіхи (яких багато) та поразки (цих не дуже). Особливо поразки: бо у перемоги батьків багато, а нам сиріт не треба.



Так ось...
На ІІІ етап (обласний) "гендлярі" (Надвірнянський ліцей) припхались у складі восьми чоловік. Хоча один "гендлярик" - Костик Ігор - учень Парищенської школи, але він провів з нами разом так багато часу, що став "своїм серед своїх".

Результат - 2 перших місця (Костик Ігор, Огерук Христина)
                    1 друге місце (Андрусяк Павло)
                    3 третіх місця (Плитус Вікторія, Дунець Софія, Стрипа Василь)

І про поразки:
4 місце - Савуляк Таїсія - наша найактивніша опонентка на турнірі, редактор ліцейської газети і т.д. і т.п. 

5 місце - Віфлінзідер Віталій, якому вдалось відзначитись четвертими місцями на ІІІ обласному етапі ще з математики, фізики і т.д. і т.п. 

Попосипали попелом голову, попосипали, заспокоїлись і почали працювати далі...

А далі - трьох наших переможців включено у команду області на 4 етап Всеукраїнської олімпіади з економіки: Костика Ігоря, Плитус Вікторію, Огерук Христину.
Ще один "гендляр" - Андрусяк Павло зверхньо відмовився від участі у 4 етапі олімпіади з економіки, поїхавши на олімпіаду з інформаційних технологій (економічна ганьба йому).

Хоча на його захист можна сказати - згодом на 4 етапі олімпіади з інформаційних технологій він виборов 2 місце.
Про 4 етап олімпіади з економіки ми розповімо згодом, а зараз зробимо перерву... на розповідь про участь у ІІ (обласному) етапі конкурсу-захисту робіт Малої академії наук.




Немає коментарів:

Дописати коментар