четвер, 18 квітня 2013 р.

Серія 2: Про олімпіади, МАН і все інше


Після перемоги на І (районному) етапі конкурсу-захисту робіт МАН четверо членів клубу "Гендляр" отримали чітке скерування на участь у ІІ (обласному) етапі з економічних секцій. Відправили членів клубу на захист робіт і з математики, і навіть з технологій.
Але хто про що розповідає, а ми про економіку.
Отож, Плитус Вікторія, Савуляк Таїсія, Дунець Софія та Стрипа Василь 24 лютого, разом з іншими МАНівцями нашого району вирушили на ІІ етап Конкурсу-захисту МАН.

Про наслідки такого не зовсім обдуманого кроку ділиться Таїсія Савуляк. Традиційно: стиль, пунктуація та орфографія - авторські.


Кожна людина – це світ, який з нею народжується і помирає. Під кожним надгробком лежить всесвітня історія.
Гейне
Якою буде твоя історія – залежить тільки від тебе, від твоїх сил та наполегливості. Однією з найважливіших речей у нашому житті є вибір правильної дороги.  Дороги, якою йтимеш впродовж свого майбутнього життя і яка, звичайно, матиме безліч перешкод, які слід не тільки подолати, а й зробити важливі висновки.


У нас, учнів, зараз саме той час, коли потрібно зробити цей правильний вибір…вибір  усього подальшого життя. Нещодавно відбулася подія, яка дала поштовх кожному із учасників, повернула їх у правильне русло. Ця подія – захист наукових робіт, який відбувся у Прикарпатському Національному Університеті ім. В. Стефаника.  Були представлені роботи на різні теми та різного спрямування. Одним із предметів була економіка про яку йтиметься далі…
  
Кожен учасник міг висловити власну думку стосовно того чи іншого питання. Висвітлити його мету, та найважливіше актуальність. Похвалу та критику журі ми сприймали серйозно, з намірами використати це в подальшому. 

Усі ліцеїсти залишилися задоволеними, адже головне не перемога, а участь!

Хочеться особливо відзначити одну із ліцеїсток, яка показала чудовий результат. ЇЇ наполегливість та праця – стали запорукою успіху. Плитус Вікторія – та людина, яка чесно заслужила ІІ місце (першого не було), і з новими прагненнями та думками згодом вирушила у м. Київ для того, щоб вкотре висвітлити актуальність обраної теми та її проблеми. Завдяки своїм старанням, вона отримала те, чого так прагнула. Призове ІІІ місце – чудовий результат, який це засвідчує. Крім того, Віка стала переможцем і 4 етапу Всеукраїнської олімпіади з улюбленого предмету – економіки, а також переможцем Всеукраїнського турніру юних економістів. 

В історії нашої області такого факту - щоб одного навчального року той самий учень одночасно став переможцем на загальнодержавному рівні в трьох економічних номінаціях - турнірі, олімпіаді, МАНі - ще не було.

  Щиро вітаємо її, і бажаємо таких ж успіхів у її майбутньому!

Немає коментарів:

Дописати коментар