середу, 1 квітня 2015 р.

Олімпіада-фенікс. Слово перше.

А ми уже і не чекали... вісімнадцятої олімпіади із економіки. Але уклін небайдужим Особистостям - олімпіада відродилась.


Для нас (учнів і вчителя з Надвірнянського ліцею) все почалось десь під новий 2015 рік...
Побідкавшись про обмаль часу - почали готуватись... готуватись... готуватись... 

І шось трохи вдалось - Христина Огерук
 та Діана Питлюк
 разом із героїчним представником Івано-Франківського ПМЛ - Подолянком Миколою
 - їдуть на 4 етап 18 Всеукраїнської олімпіади з економіки у м.Київ.
Зустрівшись на Івано-Франківському вокзалі, учасники команди обмінялись паролями і провели процес ідентифікації. В час "х" взяли штурмом потяг і майже без травм розподілили місця в купе.
Керівника команди загнали на верхню поличку, а шоб не заважав... вчитись.
Так і доїхали до Києва, де гостинні господарі прийняли команду прямо на пероні - ну щоб не розбіглись по Києву - шукай потім. Провели в якийсь заклад громадського харчування із неукраїнською назвою і наказали сидіти кілька хвилин.
Потім посадили в шикарний автобус разом із членами журі та представниками інших областей і повезли на лівий беріг Дніпра у Дніпровський район Києва (пробачте за товтологію - ми не навмисне).
Поселили нас у інтернаті №14, запропонували смачний обід, ми з вдячністю все прийняли і почали готуватись до відкриття, яке відбулось у актовій залі економічного факультету
Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
Для нас дуже цікавою було дійство початку олімпіади, але ще більше ми схвилювались від зустрічі із колишніми учнями ліцею, студентами КНУ: Вікторією Плитус, Василем Стрипою, Катериною Сорокою, ну і звичайно випускником Парищенської ЗОШ - Ігорем Костиком.
Ніде правди діти, ми, негідники, не до кінця почули презентаційну рекламу КНУ, але все одно наші випускники планують туди поступити.
Швидко попрощавшись (процес прощання тривав всього-навсього дві години), ми поїхали готуватись до олімпіади...



Немає коментарів:

Дописати коментар