четвер, 27 листопада 2014 р.

Десь далеко, в іншій Галактиці...

Поки юні "економіки" з Надвірнянського ліцею працюють над збиранням якомого більшої кількості призових місць на різних змаганнях - їх старші товариші "стрижуть купони" за колишні ліцейські заслуги.
"31 жовтня в Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут» зібралися обдаровані юнаки та дівчата – ті, хто протягом багатьох років проявили високий рівень знань, глибокий інтерес до вивчення наукових дисциплін поза шкільною програмою і проведення наукових досліджень. Усі вони – переможці Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН та Всеукраїнських учнівських олімпіад. За свої перші інтелектуальні досягнення юнацтво отримало стипендії Президента України, розмір яких становить 1100 гривень. 
Цього року фінансових винагород за сумлінне навчання удостоєні 120 школярів 9–11 класів і 150 студентів. Серед них 120 учнів МАН. - man.gov.ua"
А серед тих 120 і колишній учень ліцею, а тепер першокурсник економічного факультету КНУ ім. Т.Шевченка, який в 11 класі виборов друге абсолютне місце в Україні на МАН з економіки - Стрипа Василь Михайлович.

Ми вітаємо Василя і бажаємо:
1) щоб його не вигнали - шкода як стипендію повністю не виплатять;
2) отримати  ще не раз Президентську стипендію уже за студентські заслуги;
3) у майбутньому заробляти так - щоб не шкода було подарувати в ліцей наворочений компклас;
4) наявності необхідних ресурсів у такій кількості - щоб виконати попередні три побажання. 

Немає коментарів:

Дописати коментар