понеділок, 24 листопада 2014 р.

Ювілейний турнір з економіки (кавалок четвертий)

Пйита коломийка
Фуф, у півфінал "Пацьорки" пройшли і завдання максимум (одягнути всі вишивки на ігри чи урочистості) виконано, ну призове третє місце уже так - бонусом.
Все ще 30 жовтня. Ми в "Олімпійському", дочекались результатів і дізнались "шо такі так", треба готуватись до півфіналу. Але сіли, порадились, і 5 голосами проти 1 (Юрія Дудишина) вирішили що фіналу нам не треба (були вже у 2011 і 2013).  
Тому у півфіналі будем грати у своє задоволення, особливо не претендуючи на перемогу. Ну вже як би виграли півфінал - то най буде. Юра з нами не згодився і пішов готуватись до гри, інші представники пацьорок теж пішли готуватись... до Гелловіну, до... як це делікатніше?.. О!.. до спілкування з розумними людьми... 
Ну одним словом - все одно глобально до півфіналу!
Уже 31 жовтня, і як не дивно, знову ранок.

Пацьорки в чергових вишиванках з прекрасним настроєм появляються на півфіналі.
Ну скільки можна! Христя, заховай язик - це нечемно, а ти майбутній найкращий доповідач.
Знову відволіклись. Ага, півфінал.
Граємо ми із "Вістою" (м. Луцьк) і знову із командою ім. Бертольда Шварца (а не Брехта).
Веде це коло знову Олександр Таперік. 
Вибачте (це "вибачте" на тиждень молодше від усієї коломийки), насправді ведучим був Владислав Яловега).
На цю гру бали нас особливо не хвилюють, але граємо (ну може не найкраще - але ж і не найгірше!)
Таня рецензує платіжний баланс (десь це питання уже пробігало).
Знову говоримо про електронні гроші (опонуємо), черговий раз дізнаємось від журі, що у кожного (ну чи майже) свій погляд на це питання.
А у Миколи свій погляд. Микольцю, не дивись так - дівчині погано стане!
Доповідаємо про курс гривні, Юра таки не дурно готувався, але, скоріше всього, не до того питання.
Завершується коло... До фіналу проходить Бертольд із Шварцом.
Ось і закінчилась наша активна участь у турнірі. Жаліємо лише, що так швидко все закінчилось, і що зіграли не з усіма командами (особливо із "Альфою"),

і що не всі члени журі нас журили. Особливо жаліємо, що не всі ведучі нас вели. Це ми про панну Оксану.
Але стараємось надолужити - знимкуємось із всіма кого виловим:
із членами журі (звичайно найкращими),
із ведучими (які відповідають "національному стандарту") і так далі...
Про події між півфіналом і фіналом розповідати не будем. Ну коли, наприклад, ми розповімо про ельфів (чи то альфів) на столах - нас точно не зрозуміють, чи то подумають за нас щось погане.
Не будем! Може хтось інший?
А про фінал знято кіно майже на три години (дивіться в інтернеті) - тому щось дописати важко, лише похвалимось фото із головою журі та екпертом-консультантом,
заступником голови журі
Згадаємо, що крім третього командного, маємо найкращого доповідача і одночасно Христина нагороджена КНУ ім.Шевченка із ще з двома турнірниками спеціальними відзнаками.
Ну і на останок: цього всього не було б, якби Суми (з подачі Бурлаки Олени Миколаївни) не знайшли можливості прийняти в такий важкий час ювілейний турнір. І не просто прийняти, а як завжди, на дуже високому рівні. Не було б - якби члени журі та організатори не знайшли часу і інших ресурсів, щоб забезпечити проведення турніру. І не було б - якби не приїхала достатня кількість команд. Тому всім - наш низький уклін за те, що ми змогли прожити окреме життя під назвою "10 Всеукраїнський турнір юних економістів". 
P.S. Командо ім "Бертольда Шварца" - пробачте нам, негідникам, що ми дуже часто "згадували" назву вашої команди - не ми перші почали, ми більше не будем, чесно-чесно.
P.P.S. Тиждень після написання статті. Нам справедливо вказують на деякі неточності - це тішить, значить хтось цю мазанину читає. А неточності були, є і будуть. Відкриємо секрет: статті пишуться за принципом Простоквашино (дядько Федір почав, собака Шарик продовжив, кіт Матроскін хотів завершити, але завершив почтар Пєчкін). Зараз шукаємо - хто ж не того ведучого поставив на півфінал? 
До нових зустічей у всемережжі... Бубен завдано, коломийки сі скінчили.



4 коментарі:

  1. Камон, ведучим був Владислав Яловега!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже перепрошуємо, але настільки компрометуючої фотографії з Яловегою у нас не було.... зрештою це не документальна стаття, але правки ми внесемо (старечий склероз і дівоча память - вина такій глобальній помилці)

      Видалити
  2. а про зустріч зі старими горобцями не згадали
    ну добре, ми ще все згадаємо

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Аннонім, а потерпіти? Ну раз не треба, значить не треба.

      Видалити