пʼятницю, 30 листопада 2018 р.

14 Всеукраїнський турнір юних економістів. 4.0.

або репортаж із зашморгом на шиї. Допит 4. 
Людям без подвійного почуття гумору читати СУВОРО НЕ РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ

Що ви нам фото показуєте, пане слідчий? Нас там не було. І корону ми не брали. Алібі? В деталях?
31 жовтня половина з команд-учасників турніру досить юних економістів грали півфінальні бої. А решта насолоджувались екскурсіями по древньому (і не тільки) Лучеську. Без нас.
Півфінал грали в двох групах по чотири команди. З кожної групи дві повинні вийти у фінал. Нам довелось зіграти з уже відомими нам Вістою, Конотопськими відьмами та з новою для нас командою - "LSD Inc" з Хмельницького.



Перед боєм традиційно фотографуємось із друзями-суперниками членами журі, керівниками інших команд. 

І сталось так, що основний тягар півфіналу навалився на наймолодшу пацьорку - Надю Гуменюк (опонування і доповідь). І дев'ятикласниця вирішила долю команди - усьо пропало... 

Треба не спати... не йти на екскурсію... втратити дискотеку і якусь економічну гру від Ігоря Багрінцева... Чому? Бо треба готуватись до фіналу. Перше місце в півфіналі взяла Віста, а друге ми - пацьорки. З незначним розривом від хмельничан і конотопців. У фінал виходять дві кращі з цієї групи. А з іншої вийшло дві харківських "Золотий запас" і "Бізнес-Сила".

...Що, пане слідчий, знову звинувачуєте нас у всіх смертних гріхах? То ми вам кажем, що ті три ноутбуки нам віддали майже добровільно. Всього лиш півгодини моральних тортур і 300 гр майже шоколаду. 
Так, цей гріх ми визнаємо повністю. Каємось, ми не дали нормально відсвяткувати іншим командам закінчення турніру, не взяли участь у загальному викликанні духа турніру, і НАЙБІЛЬШИЙ злочин... Ми дуже жаліємо і перепрошуємо... Але через нашу підготовку майже не спала вимушена сусідка по кімнаті, керівник команди з Миколаєва, Вікторія Андріївна.
Але закінчилась навіть передфінальна ніч...
Зранку, 1 листопада, йдемо Луцьком, шукати де ж оновлені доповіді здрукувати.
Далі буде 




Немає коментарів:

Дописати коментар