четвер, 8 листопада 2018 р.

14 Всеукраїнський турнір юних економістів. 2.0.

або репортаж із зашморгом на шиї. Допит 2.
Людям без подвійного почуття гумору читати СУВОРО НЕ РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ.
Побили? Ми? Нас? Ви про що, пане слідчий? Повторюємо ще раз - інтелектуальні бої, дебати і турніри не передбачають фізичних травм. Ну хіба деколи, і дуже випадково. За цим дуже серйозно слідкує ціла група рефері, тобто журі. 
Детально розповісти, що відбувалось 29 жовтня 2018 року? Та запросто, ми нічого не приховуємо.


Отож - чотири чвертьфінальні групи по 4 команди (разом 16) почали розігрувати економічні питання. Нам (Черленим пацьоркам) перший бій (нагадуємо - інтелектуальний) довелось провести із командами - Конотопські відьми 

з міста Конотоп Сумської області (вчіть географію, пане слідчий), командою "Ф'ючерси" з м. Луцьк

та командою Альфа-1 (ні, без Центавра) з Дніпра (того, що місто).
На початку змагань капітани команд провели економічне жеребкування... Чому економічне? Який був ВВП Папуа-Нової Гвінеї у 1999 році? Не знаєте. Ну капітани відповідали на схожі запитання. Хто був найближчий - той і вибирав з якої ролі починати. Забули в який ролях виступають команди, пане слідчий? Гляньте на фото.

Пацьорки почали із спостерігання за тим як Відьми доповідали, Ф'ючерси опонували, а Центаври рецензували питання про втрату Україною статусу морської держави. А ми на дискусії команд піднімали руки. Гравці команд побачили від суддів оцінки від 6 і до 9.


Та пам'ятаємо, пане слідчий, зараз почнемо називати і дані інших членів команди. Отож другий раунд першого кола боїв. Доповідають Ф'ючерси, опонують Альфи і рецензує гравець пацьорок, учениця 10 класу, Юркевич Вікторія. Підглядають за нами (тобто спостерігають) Конотопські красуні (усі відьми - красуні). А ламаються списи навколо питання про Волонтерство.

За результатом виступів і дискусій між командами журі підняли оцінки знову від 6 і до 9. Але 9 була дуже одинокою, але зате в нас. Не заслужена? Поступила скарга? Ну що піднято, то вже піднято. 
У третьому бої доповідали Альфи, опонував єдиний одинадцятикласник з нашої команди - Штогрин Станіслав, рецензували Відьми. Команди спробували докопатись до різниці між АПК та агропромисловим сектором. Знову найбільша амплітуда в оцінках у пацьорок (від 7 до 10), і єдина 10, яку ми взагалі бачили цього дня.
І нарешті ми доповіли... Анна Лавринович так і не призналась відьмі-опоненту та рецензенту-форварду про джерела фінансування... нашої команди. За що і отримала від журі від 6 до 9, що в сумі виявилось найкраще оціненою доповіддю.  
І в результаті з дуже низьким балом і не з дуже значним розривом перемога в групі (при рівній грі усіх команд). Пофартило!

Хто нам шоколадки серед гри приносив? Не признаємось пане слідчий. Може згодом?
Що було потім? Обід. Смачний обід в їдальні Луцької школи №9. 
А ви про наступну гру питаєте? Ну так от - після обіду зібрались ми на друге коло чвертьфінальних боїв. Ми (пацьорки), дві команди з Харкова - DiVita

та Бізнес-Сила

і команда з Чернівців "Артеміда"

І знову наворожили (упс - нажеребкували) починати із підглядання за іншими командами.
У цьому колі розглянули питання про франчайзинг, ще щось про маркетинг (рецензувала капітанша Христина Шпинта), чому не інвестувати в золото (проопонувала володарка одноденного титулу "каблуки команди" - Юркевич Вікторія), яка знову привласнила усі 9-тки з цього бою,  і нарешті ще раз пішла доповідати Анна щось про ефективність на фірмІ. І хоча у цьому колі ми заробили набагато більше балів, місце в групі - друге, відповідно рейтинг "3".
За день здобули рейтинг "7". Ви не зрозуміли, пане слідчий? Нічого, кому треба - зрозумів усе.

Ну пустіть ще пограти, пане слідчий. Ми здамо усю інформацію про турнір. Розкажем усі секрети... можемо навіть заручника залишити. Не треба?
Далі буде

Немає коментарів:

Дописати коментар