пʼятницю, 10 листопада 2017 р.

Про 13 без п'ятниць. Казочка 3. Продовження боїв.

Кожну казку придумують люди
Й вірять в неї з дитячих літ…
А яким світ без казки буде?
Ну, яким стане білий світ?
Надія Красоткіна
І знову добрий вечір, малята.
Отож ми продовжуємо розповідь про героїчний 13 турнір за скарби карпатських мольфарів. Битва друга, відбіркова (другий чвертьфінальний бій, 30 жовтня, друга половина дня).

Пройшов час, воїни відпочили, загоїлись рани, поміняли коней та відремонтували обладунки (пообідали). І знову пішли на пісок арени проливати свій піт і кров за золото і срібло.



А тут грізні та досвідчені суперники: північні вікінги з довгими... косами та багатьма виграними битвами за плечима ("Віста", м.Луцьк), загартовані у боях воїни князя Заславського ("КВМ", м.Шепетівка, Хмельницька область) і воїни із особистої охорони організатора цього герцю ("Ерудити", Академічний ліцей - "господарі" турніру).
І зіштовхнулась сталь мечів, і вдарились один в одного богатирські коні, і довго не могли розбити щитів суперника...
(Розглянули у цьому бою питання про процвітання автомобільного ринку в Україні, про необхідність відміни субсидій на ЖКП, про панівне становище України в міжнародній торгівлі та в рейтингу щасливих і багатих країн)
Втомились воїни від битви, відступили із своїми захопленими трофеями та затупленими мечами... Казначеї підрахували втрати та здобутки... Віче ухвалило, що бій все-таки був успішним... 
("Віста" - 48,6 балів та 4 рейтингових
Пацьорки - 47,8 балів та 3 рейтингових
Шепетівка - 45,6 балів та 1 рейтиговий
Ерудити - 43,2 балів та 0 в рейтинг.
За підсумком першого дня боїв із сумою 6 рейтингових балів Пацьорки поділили 4-7 місця із 22 - як стало зрозуміло через деякий час).
І отримали воїни можливість відпочити та похвалитись у корчмах бойовими ранами, поділитись побаченими у суперників прийомами володіння зброєю та послухати складені бардами саги про пройдені бої (вечеря та ніч у гуртожитку, деталей не знає ніхто)
Зійшло сонце, затрубіли труби, вдарили литаври. Продовжились битви за вихід у півфінал.
У третьому бою зійшлись черлені із варягами-вікінгами із північних країв (командою "Тріумф" з Житомира та командою із Володимира-Волинського) та ще одними самураями ("Економікс" із Харкова)
Суперники, хоч і втомлені минулими битвами, стояли твердо. Глядачі на трибунах зразу оцінили бойову майстерність гладіаторів.

(Розглянули питання про перемогу екомічних санкцій над авторитарними режимами, як вирішено проблему із нелегальним добуванням бурштину, про те як ІТ витягнули економіку України на провідні позиції в світі і про відсутність потреби у встановлення МЗП.

Результати третього чвертьфінального:
"Економікс" Харків - 53,2 бали та 5 рейтиногових
Пацьорки - 49 балів та 3 рейтингових
Володимир-Волинський - 48,6 та 3 рейтингових
"Тріумф" Житомир - 48,2 та 3 рейтиногових. 
Як показав ретроспективний аналіз - це був найпродуктивніший з точки зору набраних рейтингових і звичайних балів бій із 24 чвертьфінальних змагань.) 
І підняли воїни свої щити, і підвели свої булави... і почався останній відбірковий бій...
Але про це завтра
Надобраніч, малята.

Замість КОЛИСКОВОЇ

Немає коментарів:

Дописати коментар