четвер, 9 листопада 2017 р.

Про 13 без п'ятниць. Казочка 2. Перший день боїв.

Д`Артаньян ганяв ворону. 

Колобок спав у норі, 
І збирали шампіньйони 
33 богатирі.
Пісня Незнайка

Добрий вечір, малята.
Отож продовжуємо казочку. Десь у тридесятому графстві у сиву давнину (село Микитинці під Івано-Франківськом, 30 жовтня 2017 року) почався 13 нінзьо-самурайский турнір за скарби Карпаських мольфарів.


Орден магів-нумерологів, провівши таємничі ритуали, дозволив воїнам витягнути номери-руни. Богатирям-опришкам в черлених обладунках (команді "Черлені пацьорки" з Надвірнянського ліцею) випав 13. Чому вони надзвищайно зраділи - турнір теж 13. Жереб визначив суперників на відбіркові поєдинки. 
У першій битві черленим довелось схрестити топірці із воїнами-магами ("Дилема полоненого" із Конотопа), самураями із східних сьогунатів (Бізнес-сила із Харкова) та дружинниками короля Лева ("Оріяна" Львівська обл.)

Боролись за золоті та срібні обереги (звичайні та рейтингові бали), максимум воїни могли здобути 5 золотих, а могли і всі втратити, якщо програти в битві.
І зійшлись богатирі у страшному герці, полетіли на землю частини обладунків і зброї, впали поранені друзі...
 Пройшов день і пройшла ніч (десь зо три години) ...і розійшлись воїни із своїми трофеями, у когось більші, у когось менші, а дехто радий, що живий вибрався із поля бою.
Перев'язали рани, порахували трофеї...
(Дилема полоненого - 48,4 та рейтингових 4;
Бізнес-Сила - 48 та рейтингових 4;
Черлені пацьорки - 47,6 та рейтингових 3;
Оріяна - 43,4 та рейтинговий 0.
Загальний аналіз - змагання відбулись у шести групах між 22 командами. У цьому раунді максимальний рейтинг, здобутий командами - це 4 (шість команд). І хоча пацьорки у своїй групі - треті, як стало зрозуміло пізніше - сьомі серед 22 команд за результатами першого раунду.)

А тепер надобраніч малята, якщо будете чемні - почуєте продовження казочки завтра
(або через тиждень)

Замість колискової

Немає коментарів:

Дописати коментар