середу, 2 жовтня 2013 р.

Обласний турнір з географії

Автор повісті про турнір - Андріїв Надія. 
Орфографія і пунктуація авторська (як завжди)
Ну що ж, мабуть, саме час похвалитись. Наші економіко-географи випробували долю на турнірі з географії – найдревнішої науки про Землю.
Справжній досвід, нові знайомства, спілкування та пізнавальні дискусії чатували на нас на кожному кроці.
Готувались ми до турніру довго і виснажливо, наш вірний наставник вчив нас недосвідчених топографічних алібабайовичів  бувало і більше 3 годин на день.
Та воно було того варте – у нас почесне друге місце.

Ну а тепер трохи детальніше про саму пригоду.
Зранку завдяки власниці рожевого капелюшка ми трохи затримались з виїздом, та вже нарешті налаштувавшись на подорож в світ географічних воєн  ми посідали в автобус разом з командою-побратимом, яка представляла наш ліцей на обласному турнірі з математики.

На турнір приїхало 13 команд і лише 7 проходило в півфінал. Відбіркові тури, які мали розпочатись з хвилини на хвилину, приносили нам багато хвилювання і вже важко було стримувати емоції. Три гри чекали нас попереду і саме вони повинні були визначити тих, що пройдуть далі і тих, що поїдуть додому з поразкою.

Кілька годин ми виснажливо боролись з сильними суперниками за місце в півфіналі. Ми виносили «Обрій» за обрій і відправляли «Мандрівник» у мандрівку, та все ж відкривали нові невідомі до того величі географічної науки.
Інтригуючий час результату…ми в очікуванні того заключного слова журі. Ми навіть уявлення не маємо чи ми проходимо далі чи можливо цього разу успіх був не на нашій стороні.
І тут вирішальний момент даного етапу – виходить голова журі і оголошує результати.
Ми думали що в нас просто серце вирветься з грудей, коли вирок був не просто таким, що ми проходимо на наступний етап, а ще й що ми набрали найбільшу кількість балів з усіх 13 безперечно сильних команд.

Півфінал був на наступний день  тож,  ми поселились в інституті і далі невпинно готувались до гри.

Спільна робота згуртовує команду, дає можливості ширше пізнавати питання і відкривати щось для себе.

Важко сказати, що ми тільки готувались....хоча, наші ритуальні танці і співи то ніби теж частина загального антуражу команди :D

Нарешті десь близько другої ми намагались заснути. А ми смішні..

На ранок не надто виспані, та все ж морально готові ми вирушили у складі всієї флотилії  на півфінальний бій.  Ми були піратами, які хотіли захопити собі місце в фіналі, та ще більше на той час ми хотіли спати :О

В півфіналі були достойні суперники і до самого кінця не було зрозуміло хто ж справді гідний дістатися до вершини, до кінцевої мети.
Та успіх посміхнувся нам – ми пройшли у фінал.
У фіналі змагались чотири команди. В складі команд були сильні гравці і вже складно було визначити переможця.

За найсмачніший шматочок торта боролися три Івано-Франківські команди і ми – команда «Страгора».


Ми хотіли захопити турнірні місця, але турнір захопив нас. Ввічливі і тактовні журі вказували нам на наші помилки і підкреслювали наші переваги, збагатили нас новими знаннями. Нереальні враження і досить хороший результат - ми на другому місці з розривом в один бал від лідера. Тож, задоволені собою швидко поверталися назад повідомити всім про свій черговий тріумф.

Немає коментарів:

Дописати коментар