пʼятницю, 3 травня 2013 р.

І знову "Cashflow"

Автор епосу (є сподівання, що багатосерійного) - Андріїв Надія.
22 квітня…понеділок...звичайнісінький день…ніщо не обіцяє надзвичайно яскравих емоцій…
І ось після виснажливих уроків команда нашого клубу, очолювана Тетяною Миколаївною та Олегом Олексійовичем, зібралася вже вкотре за круглим столом, ніби лицарі короля Артура – персонажі британського епосу.

Того понеділка  ми вже знову грали в "Сashflow", але це було щось особливе, похмурий понеділок врятувано! Його врятували диво-чурики (так ми ще в перший день, коли відкрили гру назвали мишок, якими здійснються ходи в процесі гри).

І так, ближче до справи. Почалося все як звично:  вчитель економіки та практичний психолог побажали нам успіху і всі ми обрали собі професію, ох! Якби в реальному житті все так просто…
Починав гру Павло, так як він був єдиним представником сильної статі ми пропустили його вперед, пожаліли, так би мовити. Емоції переповнювали вже в перші хвилини, гвардія чуриків наввипередки крокувала уявним світом з "Сashflow" і ми як завжди з азартом і захопленням чекали.. що ж буде далі, хто ризикнув і не помилився, кому щасливий випадок чи добре обдумана стратегія дозволить вибороти  перемогу?
Правда, сперечання були за те, хто буде банкіром…чомусь ніхто не наважувався взяти цю роль, але як то кажуть, що коли гора не йде до Магомета, то Магомет йде до гори, наш банкір сам себе проявив, тільки но треба було видати першу зарплату. Це була Тая, в неї від природи супер дар – вона безпомилково, швидко, ефективно рахує гроші! Ну принаймі всі учасники того засідання це бачили на власні очі..таки так, Тая народжена для цієї справи.
Отримавши першу виплату, Паша радів, ніби то були справді гроші. Кумедно перераховуючи їх в нього очі іскрилися з радості, ну перша зарплата як не як!

Граючи гру, ми паралельно вивчали польську мову, нам було не складно, словянські мови ну дууууже схожі, читали і перекладали з легкістю. Гра захопила нас в свої тенета,ми вже не помічали плину часу…
Чого там тільки не було! І вигідні покупки будинків, і оренда квартири, і продаж акцій, і просто неочікувані витрати на чашку кави.
Ну а я ж, виконала велику місію! Сплатила  10% від першої заробітної плати на доброчинність.
Доволі цікавим був випадок, коли всі вітали молоду маму, чурик якої в процесі гри за долею випадку став на поділку, де народжується дитина.


Сама ж мама була не надто рада, мабуть їй більше хотілося заробляти.
Віка була просто менеджером, заробляла середньостатистичну зарплату, але ризик, на який вона пішла виправдав себе: вона купила акції і згодом дуже вигідно їх продала Софії, яка була пілотом, доволі хороша професія для блондинки (ви так не вважаєте?)

Але Віка особливий гравець – вона заслуговує такої відповідальної посади, граючи за своїми переконаннями вона ледь не виграла в цій запеклій боротьбі.

Переможцем стала наш банкір Тая, яка перша вирвалась із щурячого кола, доволі вправно вона встигала ще й грати, а не тільки рахувати гроші. Вітаємо її і бажаємо нових перемог! 
На протязі всієї гри, як і у житті були злети і падіння, ми ризикували, набиралися досвіду, вчилися поводитись в неочікуваних обставинах. Я вважаю, це важливий досвід, але насамперед це цікава гра, і  ми з нетерпінням чекаємо чергово засідання клубу, щоб знову й знову підкоряти вершини успіху!

Немає коментарів:

Дописати коментар