середу, 4 листопада 2015 р.

Одинадцятий Вcеукраїнський турнір юних економістів в м.Рівне, Фільм 2.

Орфографія та пунктуація авторські, з правописом не звіряти!!!

Сцена 1
Гідропарк в Рівному. Якісь несповна розуму підлітки з одним ніби дорослим чоловіком то видираються на мозаїчні фігури, то походжають бетонним загородженням, то лякають рибу мирним рибалкам. А, зрозуміло, це команда "Черлених пацьорок" продовжує випробовувати неперевірені методики підготовки до турніру.



Сцена 2
Актова зала Рівненського обласного ліцею. Відкриття 11 Всеукраїнського турніру юних економістів. Все дуже офіційно. Вітають учнів та їх вчителів перші особи Рівненщини та представники міністерства освіти, майстерно виконуються музичні твори


Від офіційної частини переходимо до робочої, проводиться жеребкування між 12 командами (яке гарне число - але краще б 24) хто з ким буде грати у відбіркових змаганнях. Наша капітанша Роксолана, сміливо сказавши "Доброго дня" (на вулиці уже темно) і щось там побажавши, витягує нещасливий 5 номер, нашого щасливого №13 при такій кількості команд немає.

А, мало не забули - серед високоповажного журі виявилась минулорічна пацьорка - Христина Огерук, тепер студентка най-най вишу КНУ ім. Т.Шевченка (ну так деякі рейтинги кажуть). І вона, о диво, впізнала рідну команду. Зійшовши майже з небес, згодилась увіковічнитись із наступницями.

Сцена 3.
Фойє перед їдальнею. Нічого нового. Пацьорки знимкуються, цього разу спробували злитись з оточенням.


Сцена 4.
Кімната №27. Гуртожиток. Ранній вечір.

В кімнату забігає членкиня журі, студентка, спортсменка, комсом..., ой, напевно, не комсомолка - Христина Огерук. І надає майстер-клас по "а як стати на фото"

Через недовгий час заходить керівник команди.
Студенка, спортсменка... говорить фразу, яку не швидко забудуть пацьорки, і всього через 27 хвилин сміху (чи реготу) здійснюється спроба сфоткатись з керівником. Знову членкиня журі говорить коротку фразу... регіт... і лише через 9 хв. вдається сфоткатись


Сцена 5.
Там же. Середній вечір який плавно переходить у глупу ніч. Пацьорки після вечірніх процедур готуються до завтрашньої (уже) гри. Знову неперевірені методики. Цього разу основними складовими є: гості з інших команд і не тільки, трошки економіки, ретро-музика і ретро-танці... Що ж із цього всього вийде?

Кінець другого фільму.

Немає коментарів:

Дописати коментар