понеділок, 2 листопада 2015 р.

Одинадцятий Вcеукраїнський турнір юних економістів в м.Рівне, Фільм 1.

Орфографія та пунктуація авторські, з правописом не звіряти!!!
Сцена 1
В Надвірну прийшла ніч. Неділя. Вибори завершились. В комп’ютерному класі ліцею світить світло. Там виборча дільниця? Та ні. Духи прибитих гранітом науки ліцеїстів влаштували шабаш? Та ніби ні. Це ж команда юних економіків зібралась перед відправленням нічним експресораховозом для внесення крайніх правок у свої наукові доробки. Попередньо домовились із нічними жителями ліцею і влаштували собі вокзал-сервісний_центр-танцпол. 
На вулиці світить повний місяць, в ліцеї звучить  ретро-музика, з кулеметною швидкістю штампуються презентації. Цю ідилію розбиває стук у двері – невже наряд міліції?! Ні…знову не вгадали. Це вантажний міні автобус дуже хоче довести економіків до вокзалу, багато хто зможе спокійно відпочити від них цілий тиждень.
Сцена 2
Знову ніч. Залізничний вокзал в тій же Надвірній. Багато студентоподібних особин бігають по перону з непідйомними валізами, шукаючи свій вагон орденоносного раховоза, який, як завжди, запізнився на 15 хв. Економіки відзначились і тут, як  – знають тільки обрані.
Сцена 3
Переповнений загальний вагон, всі хочуть спати. Але це бажання важкоздійсненне. У одному  кубрику якийсь «екскурсовод» та п’ятеро «екскурсантів»  бурхливо щось обговорюють, при цьому перескакують з верхніх поличок на інші – мабуть, перевіряють гіпотезу про походження від мавп.
 Сцена 4
Львів… Міський парк. Сьогодні вихідний у дурдомі? Ну а як ще описати наступні ілюстрації? Це підготовка команди «Черлені пацьорки» до Всеукраїнського турніру з використанням нових неперевірених методик.

Інтерлюдія 
Сцена 5
Сходи на львівську ратушу. Дуже гучне дихання.
 Тихенький шепіт: «Залишіть мене тут. Я далі не піду!». Але ні, під моральним та фізичним тиском команда юних економіків  виповзла на верхівку ратуші.
Сцена 6
Електричка Львів-Рівне… Дуже голосний циганський спів. Сьогодні у репертуарі народна циганська пісня «Червона рута» і ще щось про нелегку долю російських злочинців. Грошей ніхто не дає. Подивившись на це, команда юних економістів вирішила таким же чином сьогодні гроші не заробляти, є ж інші методи.
Сцена 7
Гуртожиток ліцею-інтернату  в Рівному. Дуже шумно. Юні економісти з багатьох куточків України вивчають коридори, переходи, кімнати… Їм же тут жити майже тиждень, і не тільки жити… а ще пробувати перемогти на турнірі.
Пробуємо готуватись до турніру і ми.
 Кінець першого фільму.


Немає коментарів:

Дописати коментар