вівторок, 21 жовтня 2014 р.

Величне сказання про дзьобчиків на турнірі з географії

Автор - Юрій Дудишин, орфографія та пунктуація його ж (шо маємо - то маємо)
В п'ятницю ввечері Олег Олексійович віддав наказ команді о 8:00 у суботу бути біля Нової кави і очікувати автобусу.  Отже, як і було сказано о 8 ранку заспані дзьобчики були на місці і очікували Олега Олексійовича, який ще заходив у ліцей по медичні довідки (які так і не знадобились). Коли вся команда (включно із журі) була на місці ми вирушили у Івано-Франківськ на турнір.


Турнір проходив у ліцеї-інтернаті для обдарованих дітей на вулиці Юності.


Прибувши на місце команда пішла снідати (не зробивши “вірьовочку”!!!). Після сніданку всі команди збібрались у актовому залі де якійсь незнайомі люди щось казали. Було 14 команд і Капітан-Христина вибрала на жеребкуванні місце у другій групі. Після цього повинні були початись бої. Вже через декілька хвилин команда  була у 310 аудиторії, а моральна підтримка у формі Олега Олексійовича, Софії та Наді кудись віддалилась, що дуже нас засмутило.

Знову відбулось жеребкування і Капітан-Христина вибрала роль спостерігача. Після цього потрібно була нам доповідати, опонувати і рецензувати, але автор-Юра не запам'ятав у якому порядку. 
До речі варто згадати про проектор в тому кабінеті, він дуже поганий і презентацій було майже не видно, до такої степені, що який пеньок сказав на опонуванні Христині, що текст не читабельний. Після закінчення боїв наша команда була на першому місці і дзьобчики (так-так Олег Олексійович, Софія та Надія теж) пішли на обід.

Після обіду команда перемістилась у 205 аудиторію де повинен був відбутись чвертьфінал. Знову відбулось жеребкування і Христина вибрала роль рецензента.
Бої закінчились тим, що команда була друга (наш смуток не має меж). Після цього всі направились на вечерю і в актовий зал. В актовому залі оголосили, що команда “Страгора” пройшла у півфінал.

В кінці промови оголосили, що люди, які живуть далеко можуть залишатись на ніч у гуртожитку і ми, звісно, залишились. Потім, почекавши годину, поки всі нарешті пофотографуються, ми пішли у гуртожиток.

Після цих подій почалось активне готування питань, які зроблені погано або неправильно. 

Деякі члени команди працювали, а інші відповідно чимось страдали до  3 ночі. 
Коли все було готово всі пішли спати. 

Наступного дня ми попрямували у актовий зал і там ще щось казали. Після цього всі зібрались в одній із аудиторій.
Виступи нашої команди були на дуже високому рівні і ми майже виграли, але нажаль відстали від першого на ~ 0,5 бали (ми були другі). Але, на щастя, наша команда вважає, що географія – це підготовка до економіки і тому найближчим часом очікуйте статтю про турнір з економіки (де ми звісно  виграли ;))

Немає коментарів:

Дописати коментар