понеділок, 20 жовтня 2014 р.

Знову перше (але без космосу)

Оговтавшись після турніру з географії,  команда Надвірнянського ліцею черговий раз взяла брендово-франчайзову назву "Черлені пацьорки" і 18 жовтня поїхала на 8 обласний турнір юних економістів.
Як завжди - після намагань в останню ніч усе доробити і виспатись (за 3-4 години).
Турнір проходив в обласному ліцеї для обдарованих дітей з сільської місцевості, в якому досить комфортно та затишно змогли провести цей нелегкий для команди день.

Ага, команда:
Христина Огерук, капітанша (другий рік беззмінна), випускниця ліцею (тобто 11 клас);
Тетяна Гуменюк, теж випускниця;
Лахва Роксолана, новобранка в команді, 10 клас (3 курс);
Юрій Дудишин, 10 клас, але уже перевірений кадр (деколи двадцять п'ятий);
Юрчило Аліна, 10 клас.

Почались змагання з шухеру, керівних ненароком майже загубив усі доповіді капітанші (7 штук з 20 на всю команду) - хоча це крім керівника та капітанші ніхто не зауважив.

Перед боями учасників - 9 команд - привітали "високі гості":
від ОДА - головний спеціаліст Василь Палійчук;
від ІППО - проректор Любов Шелемей;
голова журі - доцент ІФНТУНГ Святослав Кись;
експерт-консультант - доцент Прикарпатського університету, Ольга Ємець;
і звичайно, можна сказати головний організатор усього дійства, методист ІППО - Світлана Миколаївна Подолюк.

На жеребкуванні виявилось, що у всіх команд - капітани, а у нас - капітанша. Жеребкування було вдалим, перший відбірковий бій дався відносно легко, тим більше з трьох гравців - два пройшли у фінал, крім нас ще "Бостонська матриця" (Українська гімназія №1). І так з ними ми пройшли до самогу фіналу.

У півфіналі вищеназваний тандем делікатно виштурхав непогану команду з Рогатина "Вексель", який із "Ініціативою" (Гімназія №2) зайняли почесні 3-і місця.

У фіналі зійшлись уже згадані "Черлені пацьорки", "Бостонська матриця" та "Ерудит" (ліцей для обдарованих...), "Економікс-лайф" (збірна м.Калуш).

Фінал був уже третім колом ігор у цей день, і команди були досить стомлені - яскравої гри не вийшло. До останнього моменту не було зрозуміло хто ж виграє - виграли все ж ми - "Черлені пацьорки" з незначним розривом у балах.

Обмінявшись "контактами" з друзями-суперниками, рушили до Надвірної шукати ресурси для поїздки в м.Суми на Всеукраїнський турнір. Знайдем - прочитаєте...  










Немає коментарів:

Дописати коментар