понеділок, 16 грудня 2013 р.

Заслання. (або як гендлярики в Польщі розважалися)

Автор - Андріїв Надія
«Гендляр» на Україні не зупинився і вирішив вести зовнішні звязки :D Наш творчий наставник, Олег Олексійович, пройшов дистанційне навчання,  наш блог взяв участь у конкурсі і аже незабаром у нас з’являється нагода поїхати до Європи.

Отож, два гендлярські посли грудневого тижня вирушили у мандри до Варшави. Істинно привітні поляки вже нас чекали, приготувавши смачний сніданок. Ми поселилися в готелі неподалік столиці. І вже в неділю відразу по приїзду мали змогу пізнавати Варшавські яскраві вулиці, вже такі новорічні і святкові. 

Наступного дня, в понеділок,  ми ознайомлювались з польською банківською системою, відвідали найбільший банк Польщі – PKO. Довідались як там працюють маклери, які їхні цілі і досягнення.  
У вільний час ми знову поблукали натхненним містом.

В вівторок відбулась найважливіша частина – конференція, на якій ми представляли свій економічний клуб. Зібрання організовував Осередок Розвитку Освіти (Ośrodek Rozwoju Edukacji ) і воно було пов’язане з завершенням двохрічного українсько-польського проекту.




Після завершення конференції ми отримали свої призи для учасників клубу – диплом, проектор, рюкзаки, флешки, шкільне приладдя, а також електронну книгу про проект.


 

В середу ми були в центрі Коперника. Ця будівля – це щось феноменальне: музей, де можна бігати; науковий центр, де можна гратися, торкатись до експонатів і не спросто споглядати, а й проводити експерименти та досліди, розгадувати головоломки, слухати музику, проходити різноманітні тести, бачити процес науки зсередини в надзвичайно доступній формі.



 

Весь вільний час ми витрачати вдихаючи запах передноворічної столиці, яка вражала на кожному кроці.





 


Ну, а в четвер ми вже відчалили додому. Все дуже сподобалось,  особливо щира польська нація. Сподіваємось, і ми склали про себе не гірше враження.


Немає коментарів:

Дописати коментар