суботу, 10 листопада 2012 р.

Про Всеукраїнський турнір юних економістів

А ось погляд на Всеукраїнський турнір юних економістів Таїсії Савуляк - штатного опонента команди "Черлені пацьорки", учениці 10 класу.


Осінь…яка чудова пора для натхнення, радості, успіхів, злетів, мрій. Як же багато найважливіших речей в нашому житті відбувається саме в цей час. Дехто старанно працює задля досягнення певної мети, інші навпаки ж надають перевагу відпочинку. Ми ж пятеро учнів з ліцею відносимося до перших. У такий прекрасний час, коли відбувається повне перетворення природи, ми наполегливо готувалися до…до всеукраїнського турніру юних економістів, який відбувався у такому чудовому місті, як Суми.

Ми, такі веселі, дивні та непередбачувані учні, намагались досягнути найвищих висот, починаючи з 29 жовтня по 3 листопада. І все не дарма! Наша команда, з такою загадковою назвою для суперників, як «Черлені пацьорки» важкими зусиллями здобула почесне ІІІ місце. Ми гідно і з гордістю представляли наш улюблений навчальний заклад – Надвірнянський ліцей, і, сподіваємося, не підвели нашого впертого (в доброму розумінні цього слова), позитивно налаштованого вчителя. Звичайно, 3 місце це ще далеко не найкращий показник, але оскільки на турнірі такого масштабу ми вперше, то маємо величезну надію, що на наступний рік наші досягнення стануть вищими. Цьогорічним результатом ми задоволені, адже стільки позитиву, радості, хвилювань, нових знайомств, буде хіба що на наступний рік :)

Все залежить від нас! Від нашого старання, відповідальності та наполегливості!
Бажаємо нам удачі та нових перемог!

Немає коментарів:

Дописати коментар