середу, 11 листопада 2015 р.

Одинадцятий Вcеукраїнський турнір юних економістів в м.Рівне, Фільм 3.

Орфографія та пунктуація авторські, з правописом не звіряти!!!

Сцена 1
Клас в обласному ліцеї в Рівному. Сонячний ранок 28 жовтня. Усі (гравці, журі, ведучий) зібрались (нарешті) щоб розпочати перший чвертьфінальний бій на турнірі юних економістів. Ведучий (Олександр Олександрович) зробив останнє "кхе-кхе", щоб розпочати бій... і тут пацьорки у повному складі рвонули на коридор - танцювати "шнурочок" - традиція...




А змагатись у першому раунді прийшлось із "Експансією" із м.Рівне та "Бенкролом" із м.Харків. 
Після жеребкування виявилось - доповідати першими буде "Експансія", опонувати "Бенкрол", ну і рецензувати - пацьорки.
І почалось... Старікова Дар'я (із "Експансії") розповіла про тяжку долю пенсіонерів і що їм буде ще гірше. Котик Богдан (із "Бенкрола"), звичайно, заперечив - і довів, що не все так погано - все набагато гірше. Ну а Роксолана їм допомогла - і щоб вирішити проблему, запропонувала пенсійний вік підняти до 105 років. Що не так все було??? Звичайно, не так. Але десь саме таке враження про гру могло скластись у слухача, не дуже заглибленого у турнірно-економічні особливості. Після дискусії команд і уточнюючих запитань журі - команди отримали свої бали. Журі оцінили старання, зусилля і намагання від 7 до 9 балів.


Сцена 2

Там же. Дійові особи не змінились. 
Розглядається друге питання. Доповідати вийшла Боброва Яна (Бенкрол) про... неземне кохання до морозива. Богдана Генюк (пацьорка - хто не знає), спробувала щось проопонувати і нагадати, що закохатись можна навіть в представника людства (уклін авторам питання). Ліщук Вероніка із "Експансії" спробувала внести щось своє в розгляд питання. Після бурхливих дискусій та питань журі стало зрозуміло - від команд чекали все-таки більше мікроекономічного аналізу. Діапазон оцінок - від 6 до 8.
Третє питання. Доповідають пацьорки. І знову у бій іде Богдана (саме її питання захотіли почути опоненти). А захотіли почути про біткойни та криптовалюту. І Богдана розказала - по якому курсу на Привозі можна купити завернутий у "Правду" біткойн. (Ну знову ж не так все було). Опонувала Джунусова Ірина (Експансія), рецензував Баракат Дамір (Бенкрол). Богдана за свою доповідь отримали діапазон оцінок від 9 до 7, інші рівніше...
Нарешті цей раунд закінчився.
І член журі, Нікітенко Дмитро Валерійович, завідувач кафедри НУВГП, кандидат економічних наук, сказав про цей раунд щось близьке до наступного: "У цю гру грали "дженерейшн віртуальної реальності", яким "чужде" кохання з першого погляду, проте вони розбираються в криптовалютах, щоб заробити собі на пенсію"
Результат раунду на фото, кому не ліньки - може побачити.
Так, пацьорки, відставши лише на 0,5 звичайного бала від "Експансії" - втратили цілий рейтинговий і заробили за новою системою "3" рейтингових. "Банкрол" заробив "0", що не виглядає справедливим - адже грав не дуже гірше за інших. Але це не основне. Пацьорки виловлюють бажаючих і не дуже - та тягнуть до фотографії.
Що ж відбувалось в інших трьох чвертьфінальних групах?

Сцена 3.
Їдальня обласного ліцею. Між 1 та 2 р.m. Всі учасники турніру діляться враженнями про перший раунд. Хтось у піднесеному настрої - гра вдалась, хтось не дуже. Дехто не розуміє - як на це все реагувати. Найспокійніші студенти-практиканти-офіціанти. Вони теж вчаться своєї професії. Кроликами виступають учасники турніри (ну піддослідними).
Обід був смачний. Чи всі це зауважили - сказати важко.

Сцена 4 (ну дуже доооовга).
Уже інший клас в обласному ліцеї в Рівному. Після обіду (і про час, і по факту). 
Зараз буде другий чвертьфінальний бій. Цього разу пацьорки грають із командами "Звягель" із Житомирської області та "Дилема полоненого" м.Конотоп, Сумська область.
Гру починаємо... із фотосесії.


Жеребкування показує, що першими доповідати буде Конотоп. І Конотоп (Анастасія Сенченко) доповідає про те як заробити волонтерам, яким заробляти не дозволено. Опонує Звягель (Савич Марія) і рецензує Роксолана від пацьорок...
Результат: Конотоп за доповідь отримує від 9 до 6 (6 балів від Владислава Часнікова). 

"Часников - гроза для учасников" - як сказав сам Владислав.
Опонент - від 8 до 6. Здогадайтесь - хто поставив 6???
Роксолана: 9; 9; 9; 9; 8 і 7. Невже 7 від Владислава. Це дуже виииисока оцінка. Ну від Часнікова.
Другим розглядається питання про нерегулярну народжуваність, чи то регулювання народжуваності, а може навіть і про економічний ефект ненароджуваності.
Доповідає Савич Марія від Звягіля, опонує Богдана Генюк від пацьорок,
рецензує Конотоп. Таааа, що лише тут можна було почути про гібрид економіки і народжуваності. Але перевершило все сказане запитання від члена журі... Владислава Часнікова. Прозвучало воно близько до наступного "Чому в Україні - країні третього світу - перший тип відтворення населення???".
Так, а які результати?
Доповідач (Савич Марія):  8, 7, 8, 7, 7, 6.
Опонент (Богдана): 8, 8, 8, 7, 8, 8.
Рецензент (від Конотопа): 9, 10, 9, 9, 9, 9.  
Нарешті, роглядається останнє питання цього дня. Доповідають пацьорки (Роксолана) на тему "То скільки ж держава повинна витрачати на армію?". Опонент і рецензент, звичайно, хлопці...
Результат:
Доповідач (Роксолана): 9, 9, 8, 7, 8, 7
Опонент (Конотоп): 9, 9, 9, 9, 10, 10. (10 - від Часнікова, напевно супергеніальне опонування)
Рецензент (Звягель): 9, 9, 8, 8, 9, 8.
І загальний результат раунду:
1 місце: Конотоп - 50,84 бали - 4 рейтингових.
2 місце: Пацьорки - 48,17 бали - 3 рейтингових.
3 місце: Звягіль - 45 балів - 1 рейтинговий.
Біжимо на коридор фотографуватись, виловлюєм екс-пацьорку, яка провела два раунди у інших групах

І ця доба ще не закінчилась, але закінчився фільм 3.

Людям без почуття гумору дивитись попереднє відео заборонено.

3 коментарі: