середу, 12 листопада 2014 р.

Ювілейний турнір з економіки (кавалок перший)

Коломийка нумер два
Отож, Суми нас зустріли легким морозцем... і як потім виявилось - страйком громадського транспорту...
Але дякуючи "нянькам", яких завжди прикріплюють до команд в Сумах (ще раз дякуємо Наталю Григорівно) 
ми потрапили в готель "Олімпійський" і оперативно вирішили всі оргпроблеми.
Так, як ми (і команда з Хмельницька) приїхали першими - то почалась процедура зустрічі "із старими друзями" - тобто із командами та членами журі. Коли всі старі і нові друзі (у нас це швидко) були розселені - почався процес чистки пір'я (прасування вишивок) до відкриття.

 Відкриття (як завжди у Сумах) було грандіозно величним із співо-танцями, виступами перших осіб і не тільки освіти. Місце - актова зала Української академії банківської справи Національного банку України.
Ну і звичайно - фотосесії та відповіді на питання різним журналістам, окремі з яких знали (і перевірили чи ми випадково не забули) місце народження Степана Бандери...
Гарні вишивки? Ми теж так думаємо!
Алінко, злізь негайно!
Перепрошуємо, відволіклись. Найважливіше що відбулось для нас на відкритті - це жеребкування, де наша капітанша (уже не перший раз) витягнула 13 номер і залишилась собою дуже задоволена
Жеребкування вирішило з ким же нам прийдеться відіграти чотири кола відбіркових боїв наступні два дні...
Після урочистого відкриття (чи перед ним) нам запропонували відвідати музей грошей, де багато експонатів заслуговують детальнішої уваги. 
Здивувала нас інформація, що золоті зливки несправжні, але яка була подана таким чином: "Грабіжників просимо не турбуватись - золото несправджнє!". Дуже висока оцінка нашим можливостям!
Після відбуття малим автобусом (тим, що "Ющенко на обласні олімпіади їздив" - цитата із висловлювань Б. Сторощука), 
але із співами і танцями ми добрались до готелю і почався процес виліковування учасників від наслідків страйку маршруток та підготовки до перших боїв.
Ну, якось так...
Далі, скоріше всього, буде




Немає коментарів:

Дописати коментар